Srpski i hrvatski ratni veterani zajedno protiv novih sukoba. Političari, dosta je ratova!




Kako otkriva NIN, veterani sa obe strane susrešće se na državnoj granici kako bi napravili plan za obuzdavanje političara koji zarad rejtinga prizivaju mržnju iz devedesetih.
Krajnje neobična situacija za uzavreli Balkan. Dok političari šalju ratnohuškačke poruke sa bezbedne pozicije moći, ratni veterani pozivaju na neodložni dijalog. Srpski i hrvatski ratni veterani spremni su, kako su poverili NIN-u, za prvi javni susret nakon 21 godine od okončanja krvavog rata.

Žele da za stolom donesu odluke kojima će primorati i srpske i hrvatske političare na hitni dijalog u pokušaju da spreče, kako se pribojavaju, novi rat na Balkanu. Vođeni instinktom stečenim u ratu, oni nove oružane sukobe vide kao sasvim realnu opciju ukoliko političari nastave s podizanjem tenzija.

Ratni veterani obe strane susrešće se na granici ove dve nekada zaraćene republike nekadašnje Jugoslavije sastavljajući plan kojim će pokušati da primoraju političare da obuzdaju svoju alavost ka vlasti i političkim poenima stavljajući s druge strane na kocku nove žrtve.

(NIN)
Srpski i hrvatski ratni veterani zajedno protiv novih sukoba. Političari, dosta je ratova! Srpski i hrvatski ratni veterani zajedno protiv novih sukoba. Političari, dosta je ratova! Reviewed by Jovo on 01:10 Rating: 5

2 komentara:

  1. Jeste, bolje je ovako! Samo napred! Imate podršku velikog broja ljudi i u Srbiji, i u Hrvatskoj, a političari neka smišljaju druge načine da stiču političke poene.

    OdgovoriIzbriši
  2. Svaka vam cast napokon vasa snaga i pamet nek se upotrijebe za mir ,dosta rata samo narod nastrada a oni gore sve ukradose .Velik pozdrav momci i veliko vam Hvala za to.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.