IMA NADE ZA SVE NAS Ko je mladić koji iz ruševina bratstva i jedinstva pruža SVIMA svoje ruke prijateljstva?

Dušan Milenković. Kratko i jasno. Dušan Milenković je mladić koji se bori za dobrobit svih nas. Dečko koji je rođen 1989. godine nije faktički ni zapamtio SFRJ, ali je postavio domaću zadaću starijim generacijama da se zapitaju kako su dozvolili da bratstvo i jedinstvo prodaju za šaku srebrnjaka i svojih ličnih interesa.


Postaje polako aktuelan jer se bori za nešto što nije baš popularno u društvu. Medijske pažnje nažalost nema dovoljno ali polako počinje da se piše o njemu i njegovom radu jer ipak koliko god se mnogima činilo nevjerovatnim takve priče i ideje ipak isplivaju u širu javnost.

Mnogi omladinci danas koji su nezaposleni i neoženjeni/neudate su nervozni, beznadežni i nije im ni do prečih stvari a kamoli nekog bratstva i jedinstva i sličnih stvari.
Međutim, to nije slučaj i sa Dušanom, koji je takođe nezaposlen i neoženjen ali nipošto negativan i nervozan i koji pored svega se bori za nešto što je danas nažalost teško postići jer nema dovoljno pažnje a svi jači mediji su pod kontrolom politike koja opstruira poboljšanje odnosa u regionu iz njima znanih razloga.

Jedna od Dušanovih glavnih poruka je da se u životu mora boriti za neke ideale, za mir i stabilnost, za napredak u društvu. To ako nema posla ne znači da se mora pasti u depresiju, nego se mora djejstvovati, kako individualno tako i zajednički.



"Uzalud nam je živjeti ako nemamo borbu u životu za neke prave vrijednosti. A da li je naciošovinizam prava vrijednost?", govorio je često o tome i govoriće i dalje.

Ovo je poruka ne samo za omladince, nego i za starije generacije, potrebno je da zajednički djelujemo ako želimo postići cilj a ako nam je život bez cilja onda džaba takav život.

Dušan Milenković je predsjednik pokreta NARODNI FRONT. Okuplja sve zainteresovane koji se bore protiv mržnje i svakog oblika šovinizma.

Dušanov rad možete pratiti klikom OVDJE i tako pratiti njegovu fejsbuk stranicu.

Pokret "Narodni front" možete pratiti klikom OVDJE.

Zapratite i podržite Dušanove ideje i zamisli. Svijetla tačka svakako može biti ovo ali složićete se da Dušan baš i ne može sve postići sam, potrebna mu je pomoć NAS.

Za više informacija o Dušanu i njegovim idejama možete pogledati i njegov intervju koji je nedavno dao za našu fb stranicu.



(Stranica ljubavi između Srba, Hrvata i Bošnjaka)





IMA NADE ZA SVE NAS Ko je mladić koji iz ruševina bratstva i jedinstva pruža SVIMA svoje ruke prijateljstva? IMA NADE ZA SVE NAS Ko je mladić koji iz ruševina bratstva i jedinstva pruža SVIMA svoje ruke prijateljstva? Reviewed by Jovo on 14:41 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.