BIZARNO Par iz Dervente organizovao SOPSTVENU SAHRANU (FOTO)



Dragica Marić (65) i njen tri godine mlađi suprug Dragan, iz sela Pojezina u opštini Derventa, organizovali su danas vlastitu „sahranu“.

Na ručak u znak oproštaja od života pozvali su rodbinu, prijatelje i novinare.

Ovi poslednji su im, kako kažu domaćini, i najdraži jer su se odazvali u velikom broju na pozivnice koje je Dragan podelio redakcijama još pre tri meseca. Posebno je zahvalio „EuroBlicu“ jer je našu redakciju prvu pozvao a mi potvrdili dolazak te ispoštovali obećanje.

Zajedno rezali tortu za zagrobni život




- Nas dvoje upoznali smo se u Klubu usamljenih u Novom Sadu. On je pre toga imao dva neuspešna braka, a moj prvi suprug je umro. Zavoleli smo se na prvi pogled a kada smo dobili penziju ovde smo došli pre 16 godina i lepo nam je, volimo se, mazimo i pazimo – ispričala je Dragica pokazujući zid uspomena na kojem su slike Draganovih bivših žena, njihova zajednička, posteri FK „Partizan“ i Tita.


Na groblju, gde je Dragan održao oproštajni govor od života, pokazao je na uklesan grb crno-belog tima, koji mu je u srcu.

- Imao sam na jednom i drugom svetu dve velike ljubavi; to su moja Dragica i FK „Partizan“. Na ovaj oproštajni čin odlučili smo se iz razumljivih razloga. Nemamo dece, a ne želimo nikoga da teramo na trošak kada zauvek sklopimo oči. Sve smo uradili, uredili grobnicu i spomenik, videli ko bi nam došao na ispraćaj, počastili goste i oprostili se od njih bez suza – objasnio je Dragan u svom govoru na groblju u Pojezini rekavši da je od danas, po tom pitanju, za njih sve ostalo čista formalnost.


Oni su priredili bogatu trpezu, bilo je svega u izobilju a Dragan i Dragica, sa crnom kravatom i ružom na kragni, presekli su torte i podelili gostima.
Foto: Milan Pilipović / RAS Srbija

Na kraju su se poljubili i zakleli na vernost i na „onom svetu“, bez obzira što Dragica baš i ne veruje Draganu po tom pitanju, samo ukoliko bi mu se ukazala prilika.

(blic.rs)
BIZARNO Par iz Dervente organizovao SOPSTVENU SAHRANU (FOTO) BIZARNO Par iz Dervente organizovao SOPSTVENU SAHRANU (FOTO) Reviewed by Jovo on 01:57 Rating: 5

1 komentar:

  1. STO BIZARNO ???
    NORMALNI LJUDI , SVE SU URADILI KAKO VALJA A NISU NIKOGA OSTETILI I ZADUZILI ..
    SVAKA VAM CAST ..

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.